ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Şölenli İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladık.

Mrt

Öğrencilerimiz arasından bu ay en çok kitap okuyan öğrencimiz Ceylan SAKLI oldu.

Mrt

Şuna inanmak gerekir ki dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir. (K. ATATÜRK)

Başta öğretmenlerimiz olmak üzere bütün kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun.

Mrt

BİGEP kapsamında 4. sınıf öğrencilerimiz tarafından geri dönüşüm ürünlerinlerinden yapılan çalışmaları sergiledik. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

BİGEP kapsamında sınıfımızda kitap okuma etkinlikleri düzeenlendi.

Okulumuzun yenilenmesi kapsamında boyama çalışması yapıldı.

Haz

10 Bin Okul Projesi kapsamında Viranşehir Spor lisesi FUTSAL turnuvasında Viranşehir ilkokulları arasında okulumuz Şölenli ilkokulu 24 kırsal mahalle okulları arasında yarı finale kalan tek kırsal mahalle okulu olarak dördüncü olmuştur.

Ekm

Pandemi sürecinde dikkat edilmesi gereken bazı önlemleri sizlerle paylaşıyoruz.

Ekm

Okul olarak, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü arasında imzalanan protokol gereğince hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin geçerli, tutarlı, güvenilir ve tarafsız bir anlayışla yürütülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgesi almak için başvuruda bulunmuştuk. Başvurumuzun onaylanmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yapılan denetim olumlu sonuçlanmış ve okulumuz "Okulum Temiz" belgesi almaya hak kazanmıştır. Pandemi sürecinde gerekli tüm önlemler alınmaya devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı ve TSE arasında yapılan protokol gereğince tüm hazırlıklarını yaparak 'Okulum Temiz' belgesini almak için başvuruda bulunmuştur.

Haz

Okulumuzun 1. ve 2. sınıf öğrencileri okulumuza gelen çam agaçlarının bir kısmını kendi elleri toprağa dikti